De ontspannen werknemer

Yoga Nieuw West verzorgt Yogaworkshops voor het bedrijfsleven. Waarom? Omdat het werknemers gezonder en vitaler maakt, ziektverzuim terugdringt en de sfeer op de werkvloer verbetert. De workshops zijn laagdrempelig en de docente staat met beide benen op de grond. Een sessie bestaat uit praktische oefeningen om te ontspannen, op te laden en de houding te verbeteren. Iedereen kan meedoen. Je hoeft geen yoga ervaring te hebben.

Wekelijkse lessen:

Yoga Nieuw-West komt graag naar uw locatie voor een wekelijkse les voor uw medewerkers. Dit kan tijdens lunchtijd of voor of na werktijd. De yogales kan op de mat, maar ook op de stoel. Er worden altijd praktische tips of oefeningen voor goede werkhouding en ontspannen werken gegeven die de werknemer kan gebruiken op de werkvloer.

Yogaspecials:

Bijzondere workshops tijdens een bedrijfsuitje, heidag, congres of vergadering. Dit kan een kennismakingsworkshop yoga zijn, een energizing workshop voorafgaand aan een lange vergadering of een speciale themayogaworkshop. Wilt u ontspannen werknemers door meer beweging of expressie, dan kunnen wij een programma maken met yoga, dans, beeldende vorming of muziek. Denk aan: yoga en zingen of yoga en beeldhouwen.

Afspraak/Prijs:

In overleg met de organisatie maken wij een programma en een prijsafspraak.

Yoga Nieuw-West heeft ruime ervaring met het geven van yoga op locaties en in het bedrijfsleven. Alice Neuteboom is naast yogadocent organisator van evenementen. Veelal in de culturele sector ze maar werkte ook voor managementadviesbureau's en organiseerde o.a. congressen over innerlijk leiderschap. Ze denkt dan ook graag mee over een creatieve invulling of organisatie van een onstpannen en inspirerende dag.