Kinderyoga Nieuw-West

Prijzen

Nieuw tijdens COVID19

1. Zoom into Yoga:

1 keer per week op maandagavond een Online live les van 35 minuten.

Vanaf 4 januari 2021 Hatha Flow Yoga op donderdagen.

De bijdrage/donatie is:

Losse les : 5

Knipkaart 5 lessen: 20 euro.

Wanneer je dit niet kan betalen, betaal dan wat je wilt. Je bent altijd welkom:)

Het bedrag kan overgemaakt worden naar NL45ABNA0419166238 tnv Alice Neuteboom ovv Zoom into Yoga. Stuur ook altijd even een mail dat je meedoet. Voor de les ontvang je een link om in te loggen.

Eigen groep of prive?

Ook aparte mogelijkheden voor online live lessen voor families, bedrijven of prive, stuur mij een bericht voor een apart voorstel.


2. Kinderyoga (7 t/m 11 jaar)

kinderyoga

Een serie van 5 lessen vanaf begin juni op dinsdagmiddag in het Sloterpark en donderdagmiddag in Amstelpark. Bij echt nat weer geef ik de les live online en wanneer het mag gaan we naar een yogazaal in de buurt.

de tijden worden in overleg met de deelnemers bepaald en de kosten voor lessen van een uur bedragen 45 euro. De kinderen krijgen ook toegang tot online materiaal om thuis mee aan de slag te gaan.


3. Yoga voor Jongeren ( vanaf 11 jaar)
Voor jongeren bied ik een serie van 7 lessen en een persoonlijk doeboekje om thuis
alleen of met je vrienden yoga te blijven beoefenen. Deze lessen gaan in op hoe je om kan gaan met stress, oefeningen die helpen bij spanningen en verder stimuleren ze de creativiteit en bewustzijn. Deze lessen beginnen bij voldoende interesse na meivakantie en zijn deels in het park en deels online.Yoga voor volwassenen

Een prive coachingsessie bij u thuis is 60 euro per uur en 40 euro per skype.  

Wanneer u meerdere lessen afneemt kunnen wij een prijsafspraak maken.


Yoga voor bedrijven

Een speciale workshop tijdens een evement, wekelijkse yogalessen of korte yogabreaks op de stoel, daarvoor kunt u mij benaderen. Momenteel geef ik wekelijks les aan medewerkers van Waternet, ING en Eigen Haard.

Prijzen zijn afhankelijk van de wensen en invulling.