Yoga Nieuw-West

Lessen Yoga Nieuw-West

De reguliere lesrooster. Welkom voor een proefles op ieder moment.

Dinsdag

15.15/15.45-16.45 uur

Kinderyoga
6-10 jaar
In deze les leren kinderen goed ademen, yoga-oefeningen, creativititeit ontdekken en ontspannen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Naast yoga worden er elementen uit dans, muziek en creativiteit gebruikt. Kinderen van Pro Rege kunnen opgehaald worden van school. Het start 9 oktober bij voldoende deelname.

17.15 - 18.15 uur

Jongerenyoga 10-14 jaar

  • Een lessenserie waarin je leert goed te ademenen, te ontspannen, yoga-oefeningen die je thuis kan doen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit en je ontvangt een yoga doeboekje. Start 9 oktober


Woensdag

18.30 - 20.00 uur

YinYang YogaWe beginnen met krachtige flow yoga oefeningen en eindigen met rustige meditatieve yin yogahoudingen. Een rustige les met veel aandacht voor ademhaling, loslaten en meditatie.

20.15 - 21.45 uur

Vinyasa Flow Yoga

  • Een fysiek uitdagende les waarbij statische lichaamshoudingen vloeiend, en op het ritme van de ademhaling, in elkaar overlopen. Tijdens de les bouw je kracht en conditie op, maar is er ook ruimte voor techniek. Vinyasa flow yoga gaat over het ervaren van rust in beweging.   


Vrijdag

9.30 - 11.00

VinyasaSlow Flow Yoga

  • Een yogales waarbij statische lichaamshoudingen vloeiend, en op het ritme van de ademhaling, in elkaar overlopen. Deze les is vergelijkbaar met woensdagavond maar de opbouw is rustiger en er is meer ruimte voor meditatie.

Wat biedt Yoga Nieuw-West nog meer

- priveles of coaching in de studio of bij uw thuis.

- yogaspecials met live muziek of dans. Ook geschikt voor festivals of evenementen.

- speciale lessenseries of workshops aan voor bedrijven.

- korte creatieve yogacursussen voor jongeren en kinderen in de studio of in samenwerking met scholen of naschoolse activiteitencentrum.