'Find Your Inner Lion'

Aards, energiek, ritmisch & ontspannen

Een workshop waar de tradities uit India & Afrika elkaar ontmoeten. Voel de aarde, ontdek je kracht en innerlijke vuur, maak geluiden, dans en beweeg je lichaam en ontspan. Met oefeningen uit Afrikaanse moderne dans, yoga en sounds ontdekken wij onze innerlijke kracht en de kwaliteiten van de leeuw. Een vrolijke, swingende workshop waarin wij leren ontspannen en in onze kracht te staan. De workshop sluiten wij af in een ontspannende savasana met healing sounds.

Deze workshop geef ik samen met Afro moderne danseres Simone Heijloo. "Find your inner lion' is geschikt voor festivals, bedrijfsfeest of teambuildingsbijeenkomst.

Gepland op Surfana Festival te Bloemendaal op 10 & 11 september 2022.


Beweeg met de dieren van India & Afrika

Een workshop voor kinderen of families.

Wat voor geluid maakt de leeuw, hoe danst de Flamingo, hoe ontspant de luiaard. Door middel van Afrikaanse moderne dans, yoga en het maken van geluiden ontmoeten wij de dieren uit Afrika & India. Een vrolijke workshop voor jong en oud, waar beweging, sounds, samenwerking, dans en ontspanning centraal staan.

Deze workshop geef ik samen met Afro moderne danseres Simone Heijloo. 'Dieren van India & Afrika" is geschikt voor festivals, scholen en culturele instellingen.

Gepland op Surfana Festival te Bloemendaal op 10 & 11 september 2022.